Vi välkomnar Strängnäs som partnerklubb

Nu har du chansen att spela golf på fyra banor

Från 2019 så hälsar vi Strängnäs välkommen som vår partnerklubb. Alla våra medlemmar som har full spelrätt hos oss på Torshälla GK kommer från och med nästa år ha tillgång till att spela fyra banor: Torshälla, Fullerö, Arboga och Strängnäs.

• När det gäller Strängnäs - avtalet med dem gäller från den dagen på våren som både Strängnäs och Torshälla har öppnat sin bana och gäller hela säsongen till att någon av banorna stänger.
  • När det gäller Arboga och Fullerö så gäller det från att alla tre banorna har öppnat sin bana och till att den första banan stänger för säsongen.

När avtalet börjar gälla och när det slutar för varje säsong uppdateras här på hemsidan så fort informtionen är tillgänglig.