Shop/reception och kansli har julstängt

Nu har shop, kansli och reception på golfklubben stängt för julledighet fram till att vi öppnar igen den 8 januari 2019 klockan 09:00.

Vi har dock extraöppet lördagen den 22 december utifall du vill komma och köpa en julklapp till någon du håller kär eller varför inte till dig själv? Vi har även presentkort om du har svårt att bestämma dig för något eller du kanske glömt att betala förskottsfakturan som skickades i oktober och vill komma och betala den? Eller rent av bara vill komma och säga hej till Maria som jobbar då mellan 10-14? Oavsett orsak så är alla varmt välkomna att komma ut till shopen då.

Vi har fortfarande 50-70% rabatt på kläder, 50% på skor, några bagar fulla med olika drivers, metalwoods och hybrider till kraftigt nedsatta priser och även några få bagar är kvar på 50%. All förtjänst som shopen gör går tillbaka in i klubben och vi använder de pengarna till att investera på klubben - så passa på att fynda lite med vetskapen om att pengarna används för att utveckla vår fina golfklubb och bana.

Om ni har förhinder och vi inte ses då så önskar vi alla i personalen här på Torshälla Golfklubb alla medlemmar att ni får en underbart god jul - vi ses nästa år!