Information medlem

Information om medlemsskap 2023

Våra medlemskapsformer

  • Premiummedlem - rätt till spel utan begränsning alla dagar alla tider samt förmånliga erbjudanden på range, lektioner och greenfeebiljetter.
  • Guldmedlem - rätt till spel utan begränsningar, alla dagar, alla tider.
  • Flexipunktmedlemsskap - golf på dina villkor
  • Passiv medlem - medlem i klubben men ingen rätt till spel.

För att läsa mer om våra medlemsavgifter och medlemskapsformer under 2023 - klicka här.

Medlemslån

Som medlem i Torshälla GK finns det möjlighet att frivilligt erlägga ett medlemslån på 3 000 kr, den medlem som erlägger medlemslånet har varje år en lägre årsavgift (Guld med lån). Medlemslån återfås 12 månader efter att utträde begärts.

Hyra skåp

Vi erbjuder möjlighet att hyra skåp i vår vagnbod. Enkelskåp kostar 350 kr säsong och dubbelskåp 500 kr. Periodvis råder kö till skåp, i så fall placerar vi dig i kö och normalt erhåller man ett erbjudande inom ett år. Nyckel in till vagnboden kostar 100 kr som är en engångssumma och återfås ej vid återlämning.

Hyra Golfbil

Att hyra en golfbil kostar 250 kr med läkarintyg, 300:- medlem, 400 kr utan läkarintyg och icke medlem.
Vi erbjuder även en årshyra för 4000/år utan läkarintyg med intyg 3000:-, där bokning per tillfälle sker i shop precis som vid vanlig hyra.

Bonussystem i shop

Från 1 januari 2019 så har vi ett bonussystem i shopen där du kan få upp till 20% i bonus - läs mer på shopens sida.

Dela upp betalningen med Autogiro

Vill du dela upp betalningen på en längre tid? Du har möjlighet att dela din betalning på upp till 12 månader. Kontakta oss och vårt kansli om du vill ha en blankett eller ladda ner den här och ta med den till klubben eller skanna in och maila den till kansli@torshallagk.com.

Avsluta medlemskap

Om du vill avsluta medlemskap och har lämnat ett lån till klubben måste vi ha en skriftlig uppsägning. Blanketten för uppsägning kan du ladda hem här. Fyll i den och skicka till klubben. Lånet återbetalas tolv månader efter begärt utträde till det konto som anges på blanketten.

75+ med stort medlemslån (8 000 - 9 500kr)

Personer som fyller 75 år och har stort medlemslån i klubben kan använda sig av medlemslånet för att betala sin avgift. Medlemmen betalar full rådande avgift minus 1600 kr respektive 1900 kr mellan 75 och 79 år. Sedan gäller rådande avgifter för 80+ medlemskap. Vi poängterar att detta är ett erbjudande och helt frivilligt. Vill du ta del av erbjudandet så ber vi dig kontakta vårt kansli.

Möjlighet att frivilligt skriva ner sitt lån till 3 000 kr.

Alla som frivilligt vill skriva ner sitt lån från 9 500 kr till 3 000 kr erbjuds som kompensation 10 greenfeecheckar, som inte är tidsbundna, att använda för vänner och bekanta (värde c:a 3-4 000 kr). Dessutom får den som skriver ner sitt lån bibehålla den nu lägre årsavgiften. (F n 200 kr/år). Du som kan tänka dig att gå med på detta ber vi ta kontakt med klubben för mer information.