Partnerklubbar

Medlemserbjudande - årsgreenfee på Eskilstuna GK 2022

Som fullvärdig medlem i Torshälla GK och Eskilstuna GK erbjuds möjlighet till köp av ett årskort hos respektive klubb gällande greenfee.
Detta kan just nu köpas för 1900 kr fram till och med 8 maj och efter det kostar det 2900 kr. Detta erbjudande gäller endast för medlemmar fullspelrätt.
Årskortet gäller från den dagen det köps och hela säsongen ut, oberoende om någon av endera Eskilstuna och Torshälla har öppet med ordinarie greener eller inte.

2015 blev årskortet kortlöst - årskortet registreras direkt i GIT och det betyder att kortet ska köpas på hemmaklubben.

Alla juniorer som är medlemmar på Eskilstuna och Torshälla samt Mälarbaden (upp till 21 år) spelar gratis på varandras bana under hela året.

Spel Arboga Fullerö gäller från 1maj-30 september.

Torshälla GK har gått med i GK-plus, där har ni 10st banor att spela för er som är fullbetalande på Torshälla GK.
Punktmedlemmar, äldre ungdom (22-26) 80+ medlemskapet samt barnfamilj och gröntkortmedle kan inte nyttja detta avtal.

Om ni inte betalar upp till full avgift, vilket ni kan göra, eller köpa ett GKplus klippkort då får 5 spel, dock endast ett spel per bana
kostar 2000:-

KLicka HÄR för att läsa mer

Tider och dagar som gäller för detta spel är alla varadagar alla tider, lördag, söndag, helgdag från 13:00

GK plus gäller från 1maj-31 oktober endast för er som betalar fullavgift. 5200:- eller 5400:- eller 6100:- eller premium 7400:-

Rabattavtal 2022

Golfklubb

Vardag

Helg

Fullerö*

Arboga*

500 spel totalt

Bråviken GK

300:-
junior fritt

GK plus 0kr 0kr från 13:00

*Gäller endast medlemskap med "Guld/Premium medlemskap", övriga medlemsformer erlägger ordinarie greenfee.
  samt att man inte kan byta klubb om man bor kvar i samma kommun som innan. exempel bor i arboga och vill byta klubba till Torshälla Gk kan man inte bo kvar i arboga och vice versa.