Partnerklubbar

Medlemserbjudande - årsgreenfee på Eskilstuna GK 2021

Som fullvärdig medlem i Torshälla GK och Eskilstuna GK erbjuds möjlighet till köp av ett årskort hos respektive klubb gällande greenfee.
Detta kan just nu köpas för 1700 kr fram till och med 10 maj och efter det kostar det 2700 kr. Detta erbjudande gäller endast för fullvärdiga medlemmar.
Årskortet gäller från den dagen det köps och hela säsongen ut, oberoende om någon av endera Eskilstuna och Torshälla har öppet med ordinarie greener eller inte.

2015 blev årskortet kortlöst - årskortet registreras direkt i GIT och det betyder att kortet ska köpas på hemmaklubben.

Alla juniorer som är medlemmar på Eskilstuna och Torshälla samt Mälarbaden (upp till 21 år) spelar gratis på varandras bana under hela året.

Spel Arboga Fullerö gäller från 1maj-30 september.

Rabattavtal 2021

Golfklubb

Vardag

Helg

Fullerö*

Arboga*

Köping*

250:-
Junior 175:-

250:-

junior 175:-

Bråviken GK

300:-

Junior fritt

300:-

Junior fritt

*Gäller endast medlemskap med "Guld/Premium medlemskap", övriga medlemsformer erlägger ordinarie greenfee.
  samt att man inte kan byta klubb om man bor kvar i samma kommun som innan. exempel bor i arboga och vill byta klubba till Torshälla Gk kan man inte bo kvar i arboga och vice versa.