Partnerklubbar

Medlemserbjudande - årsgreenfee hos Eskilstuna GK för 2019

Som fullvärdig medlem i Torshälla GK och Eskilstuna GK erbjuds möjlighet till köp av ett årskort hos respektive klubb gällande greenfee.
Detta kan köpas tom söndagen den 12/5-19 till det förmånliga priset 1500 kr och efter det kostar kortet 2500 kr. Detta erbjudande gäller endast för medlemskapsformerna premium och guld.
Årskortet gäller från den dagen det köps och hela säsongen ut, oberoende om någon av endera Eskilstuna och Torshälla har öppet med ordinarie greener eller inte.

2015 blev årskortet kortlöst - årskortet registreras direkt i GIT och det betyder att kortet ska köpas på hemmaklubben.

Alla juniorer som är medlemmar på Eskilstuna och Torshälla samt Mälarbaden (upp till 21 år) spelar gratis på varandras bana under hela året.

Rabattavtal 2019

Golfklubb

Vardag

Helg

Fullerö*

Arboga*

Strängnäs**

0 kr

*Gäller endast medlemskap med "Guld/Premium medlemskap", övriga medlemsformer erlägger ordinarie greenfee.
**Om man byter klubb från Strängnäs GK till Torshälla GK så gäller inte spel på Strängnäs GK om man bor kvar i Strängnäs kommun.