Klubbinformation

Niohålsspel

From 2020 kan alla sänka/höja sitt handicap på en niohålsrunda. Nya världshandicapet träder i kraft i mars.

Varannan veckas-start

Start från ettan och tian varannan vecka - anledning till detta är att många av våra medlemmar som bara spelar nio hål och aldrig får spela 10-18. När man bokar tid nu finns möjligheten att spela alla våra 18 hål även om man är niohålsspelare och vill boka tid.

Start kommer att ske på hål 10 alla jämna veckor och hål 1 alla udda veckor. Har man inte bokat en tid och vill gå ut och spela nio hål måste man ha koll på vilken vecka det är så man inte kliver in på en starttid vid hål 10 bara för att det är ledigt på hål 9. Samma gäller att man måste kolla hål 18 att det är ledigt om man vill gå ut på hål 1.
Har ni frågor kring detta kontakta shopen så svarar vi.

Rangemaskin med två betalningssätt


Inga mynt eller poletter. Antingen använder du ditt betalkort och då får du 40 bollar för 25 kronor eller så kan du använda ett rangekort där du får 20 bollar per tryck samt en billigare kostnad per boll.
Har du ett rangekort som fungerade på en gammal maskin hos oss - kom in till oss i shopen så för vi över och laddar på det nya kortet med det som fanns på det gamla kortet.

Digitala scorekort


Nu kan du som har iPhone eller androidmobil använda digitalt scorekort.
Hämta appen Ontag i App store eller i Play butiken, logga in med golf-id samt det lösen som du har på mingolf.se.
Välj om du vill ha ett digitalt scorekort eller på papper när du hämtar ditt scorekort i shopen vid ankomstregistreringen.

Man kan även få digitala scorekort i golfterminalen genom att följa instruktionerna på skärmen.

OnTag-appen för iPhone finns för nedladdning från App Store

I version 2.1 så är allt nytt, lite moderna gränssnitt, allt går snabbare och det är lättare att både förstå och hitta. OnTag-appen har du "allt-i-ett" scorekort, banguider och GPS avstånd till framkant, bakkant och centrum på alla hålen.  Du kan när som helst dela ditt scorekort via epost och när du är klar kan du uppdatera ditt handicap direkt till GIT. 

Scorekort i mobilen – OnTag Scorekort

Torshälla GK erbjuder alla gäster och medlemmar digitalt scorekort från EVRY. Med de digitala scorekorten så behöver du inte fylla i några uppgifter själv förutom din score, all information kommer direkt från GIT. I appen får du flera intressanta möjligheter, GPS-avstånd, möjligheten att dela scorekort, och inte minst uppdatera handicap direkt från appen.