Årsgreenfee hos Eskilstuna GK

Vi fortsätter även nästa år med årskort hos Eskilstuna GK och som fullvärdig medlem i Torshälla GK och Eskilstuna GK erbjuds möjlighet till köp av ett årskort hos respektive klubb till en kostnad av 1500 kr. Detta erbjudande gäller endast för medlemskapsformerna premium och guld - inte punktmedlemskap.

Årskortet gäller från den dagen det köps och hela säsongen ut, oberoende om någon av endera Eskilstuna och Torshälla har öppet med ordinarie greener eller inte. Vet du redan nu att du vill ha årskort till Eskilstuna för 2019? Skicka då ett mail till kansli@torshallagk.com så kommer det med på vanliga fakturan i början av nästa år - de medlemmar som betalar via autogiro får en separat faktura hemskickat för just detta i så fall. Är du osäker får du självklart vänta och köpa det på plats hos oss som vanligt under nästa år.
OBS! Årskortet registreras direkt i GIT och det betyder att kortet ska köpas på hemmaklubben.

Välkommen!