Nya rutiner gällande helgbokningar

Fler medlemmar och fler bokade ronder ökar hos oss som på riket, vi spelar mer. Många kan tycka att det kan vara svårt att få den tid man önskar. Men det finns plats, ca 60 % av våra bokningsbara tider utnyttjas. Helger naturligtvis högre beläggningsgrad. Därför ta fasta på att speciellt helger vara ute i god tid. Vi kommer att under lördagar och söndagar mellan 08:00-12:00 boka om tvåbollar och flytta ihop dessa - allt för att få så många fulla bollar som möjligt. Vissa kan tycka att det ställer till vissa olägenheter men jag tror att alla har förståelse för att så många som möjligt ska ha möjlighet att spela. De flesta av våra medlemmar är yrkesverksamma och har bara helgerna att tillgå för det man önskar. När vi flyttar tider kommer ni naturligtvis som vanligt att få er nya tid bekräftad i god tid via min golf. God tid är senast fredag eftermiddag. Lika viktigt är att vi hjälps åt att avboka våra tider om man inte kan komma till start.

/Utdrag ut medlemsbrev nummer 2, signerat av ordförande Ove Randberg