Tävling

kontakt tävlingsledning under tävling 076-1766005

Anmälan sker via GIT, terminal eller reception/shop. Start- och resultatlistor hittar du även på golf.se.

EGA Exakt Tävlingshandicap Torshälla GK

Endast spelare med EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) kommer att visas på resultatlistan. För att ett par/lag ska visas på resultatlistor krävs att båda spelarna i ett lag/par har EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH). Ovanstående innebär att de inte kan vinna några priser, vare sig placeringspriser, utlottningspriser eller annat pris i tävlingen.

För att få EGA Exakt Tävlingshandicap krävs att spelaren har fyra (4) eller fler registrerade handicapronder föregående år. En spelare kan när som helst under året få EGA Exakt Tävlingshandicap om denne registrerat fyra (4) HCP-grundande ronder under innevarande år. Kontrollen kommer att skötas i Golfens IT-system (GIT) i samband med att en HCP-grundande rond registreras på spelaren.

Det finns möjlighet för spelaren själv att i inloggat läge på Min Golf se om spelaren har EGA Exakt HCP (EH) eller EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH) samt information om vad det ena respektive det andra betyder.

Golfveckor Arboga Fullerö

I år har Arboga GK och Fullerö GK Golfvecka samma vecka 28 men varför inte flexa lite mellan banorna. Vi spelar ju gratis på båda banorna genom klubbsamarbetet.

Vår andra samarbetsklubb Torshälla GK har sin golfvecka vecka 30 så då har vi chansen till ännu mer utbyte.

Fullerö´s program                                      Arbogas program                                       Torshällas program

Tisdag 10 juli, bästboll                              Måndag 9 juli, Irish greensome                           Tisdag 24 juli Singel tävling

Onsdag 11 juli, singel                               Tisdag 10 juli, 2-mannalag Irish greensome         Onsdag 25 Juli Bästboll

Torsdag 12 juli, 3-spelformer                    Onsdag 11 juli, bästboll                                      Torsdag 26 juli Singel tävling