Slå ett slag för livet har genomförts

Nu har Slå ett slag för livet till förmån till Barncancerfonden genomförts i strålande sol och sköna vindar och det har varit en fantastisk dag. Segrande lag blev Torshälla fasadrenoveringar bestående av Andreas Blom, Alexander Junger-Rosenquist, Carl Junger samt deras kändis i laget konstapel Martin Melin på strålande 55 slag netto. Martin berättade i segertalet att de hade sänkt tre puttar som var ca 15 meter och att det var det som avgjorde att de tog hem tävlingen men att det inte var han som satte någon av dem och hyllade sina medspelare.

Stort tack alla kändisar som har ställt upp och spelat samt skänkt objekt till vår auktion där allt går oavkortat till Barncancerfonden. Stort tack även till alla sponsorer som gjort denna tävling möjlig och sist men inte minst tack till alla medlemmar som ställt upp och hjälpt till att arrangera tävlingen.

Vid pennan,