Flexipunktmedlem

Spännande medlemsform för dig som spelar lite mindre. För att läsa mer om avgifterna - klicka här: medlemsformer och avgifter.

För er som är punktmedlemmar gäller följande för att registrera en rond och dra punkter:
Gå in i foajén och dra ert medlemskort i Flexipunktterminalen. Där väljer ni om ni ska spela 9 eller 18 hål och sedan trycker på godkänn. Då dras era punkter utifrån den gällande prislistan. Har ni inte medlemskortet tillgängligt kan ni logga in med golf-id och det lösenord som ni har på golf.se. Vid problem - kontakta personalen i shopen/receptionen.
Observera era punkter gäller bara per säsong har ni inte nyttjat era punkter försvinner dom till nästa år.

Flexipunktmedlemmar kan inte spela tävlingar med våra samarbetsklubbar av typen Två banor och Mälarslaget.
 Man skall vara guld, junior, ungdom, barnfamilj eller premiummedlem för att ha den förmånen att få spela alla tävlingar.

Vid spel på klubbtävlingar måste man dra sina punkter innan start dom försvinner inte per automatik.
Ni kan se ert saldo och transaktioner samt göra spelavdrag på nätet. Gå in på länken och logga in så får ni alla information om era punkter. Klicka här

Ni kan även hämta sidan på mobilen och logga in för att kunna dra era punkter via mobilen www.flexipunkt.se