Damer

Välkommen till tisdagsträffarna.

Fram till sommaren finns det 1 tisdag kvar, den23 maj kl. 16,00-17,00 möjlighet att träna i grupp med klubbens golfpro Togga eller Ludwig. Du skriver upp dig på lista på anslagstavlan vid shopen eller ringer till kansliet och bokar in dig. Först till kvarn som gäller och ingen kostnad tillkommer för denna träning.                    0

De tisdagarna har vi sen sällskapsspel för dem  som önskar, boka dig via kansliet på våra tider 17,17 och  17,25. Och blir vi flera så fixar vi till det.

Någon eller några tisdagar i månaden träffas vi för sällskapsspel i lättsammare former under hösten.
Man kan då spela antingen 18 eller 9 hål. Vi kommer inte att ha någon särskild ansvarig på plats, utan ni lottar själva ihop bollar.Bokning görs via kansliet/receptionen. Damernas tisdagsträff. Det finns två tider upplagda med start 16,08 och 16,17. Be dem lägga in dig i någon av bollarna. Datum för de tillfällena är: 1, 15 och 29:e augusti, 12 och 26 september.

Dom här kvällarna präglas i hög grad av trevlig samvaro och är därmed ett perfekt tillfälle för dig som är nybörjare och har 36+ att börja spela med och lära känna andra damer i klubben.