Partnerklubbar

Medlemserbjudande - årsgreenfee hos Eskilstuna GK för 2018

Som fullvärdig medlem i Torshälla GK och Eskilstuna GK erbjuds möjlighet till köp av ett årskort hos respektive klubb gällande greenfee.
Detta kan köpas tom söndagen den 6/5-18 till det förmånliga priset 1400 kr och efter det kostar kortet 2400 kr. Detta erbjudande gäller endast för medlemskapsformerna premium och guld.
Årskortet gäller från den dagen det köps och hela säsongen ut, oberoende om någon av endera Eskilstuna och Torshälla har öppet med ordinarie greener eller inte.

2015 blev årskortet kortlöst - årskortet registreras direkt i GIT och det betyder att kortet ska köpas på hemmaklubben.

Alla juniorer som är medlemmar på Eskilstuna och Torshälla samt Mälarbaden (upp till 21 år) spelar gratis på varandras bana under hela året.

Rabattavtal 2018

Golfklubb

Vardag

Helg

Fullerö*

Arboga*

0 KR

*Gäller endast medlemskap med "Guld/Premium medlemskap", övriga medlemsformer erlägger ordinarie greenfee.