Medlemsformer och avgifter 2017

Alla priser är totalpris - inget annat tillkommer. Avgifterna från 2016 fortlöper under 2017 med några förändringar:

• I medlemskapstypen Barnfamilj ingår numer de barn som är upp till 12 år i den totala summan.
  • De som genomgår grönt kort-utbildningen erhåller samma avgift år 2 och 3, som för det första. Det gäller för de som saknar Golf-ID och aldrig tidigare spelat. Inget för de som ämnar göra en nystart efter några års uppehåll. Detta gäller från och med de som gått kurs under 2015.

Vill ni ha mera information om vad de olika medlemsformerna innebär - kontakta kansliet på telefon 016-358722 eller mail kansli@torshallagk.com.
Klicka här för att komma till sidan med ansökningsblanketter för att bli medlem samt autogiro