Golfens dag 2018

Boka in att besöka oss lördagen den 26:e maj.
Vi kommer att ha öppet hus med olika aktiviteter mellan klockan 09:00-12:00.

i år kommer vi att annordna en tävling över 4 hål där du som medlem får ta med en icke golfare att spela tillsammans med, första start 09:30

Du som medlem kan ta med din familj, vänner och bekanta för att testa på golf. Personal och styrelsen kommer att finnas på plats hela dagen för att assistera och visa alla hur man gör.
Vi kommer att ha öppet i vår maskinhall och visa upp alla maskiner som används för att underhålla banan.

Alla som kommer och besöker oss under dagen och inte i dagsläget spelar golf kommer att vara med i en utlottning om en gröntkort-utbildning.
alla nya som kommer den dagen får också en rabatt check på 500:- från golfstore till ett spalding startpaket
Vi kommer även att bjuda på en enklare förtäring under dagen.

Så se nu till att ta med er familj, vänner och bekanta och ha en trevlig dag tillsammans med oss på Torshälla Golfklubb.