Enkät som felaktigt nått vissa medlemmar

Det har felaktigt gått ut ett mail till medlemmar som ej valt att avsluta sitt medlemskap i Torshälla GK.
Svenska Golfförbundet är de som gör denna undersökning och har gått ut med ursäkt och beklagar om någon känt sig kränkt.
Har man inte slutat ska man inte fylla i enkäten.

Vi har noterat att du i år valde att avsluta eller lämna ditt aktiva medlemskap i Torshälla Golfklubb.

Från klubbens sida är det mycket viktigt att få en bild av orsakerna till att medlemmar väljer att lämna Torshälla Golfklubb för en annan golfklubb eller väljer/måste sluta spela golf aktivt.

Vi hoppas därför att du vill hjälpa oss, och lägga lite tid på att besvara några frågor kring dina upplevelser som medlem. Det tar under två minuter att delta i undersökningen.

Vänligen klicka på länken för att påbörja undersökningen:

Om undersökningen inte startar när du klickar på länken kan du kopiera hela länken och klistra in den i din webbläsare. Vi rekommenderar att du svarar på undersökningsfrågorna på en dator (PC/Mac).

Sista dag att svara på undersökningen är 18.10.2017.

Undersökningen genomförs på våra vägnar av Svenska Golfförbundet och deras samarbetspartner, analys- och konsultföretaget Players 1st. Dina svar är naturligtvis anonyma.

Olika orsaker kan göra att du felaktigt står i registret som utträdande medlem. Det vi menar med ”utträdande” är att du inte längre är registrerad som aktiv medlem i vår klubb. Brevet skickas alltså även till passiva medlemmar. Om detta är fallet ber vi dig att bortse från att du fått denna inbjudan och ber så mycket om ursäkt för besväret.

Torshälla Golfklubb